fbpx

Banding Rumah

Bandingkan
Anda boleh bandingkan sehingga 4 jenis rumah

Dahlia 2, Serene Heights, Bangi

Dahlia 2, Serene Heights, Bangi
Serene Heights Sales Gallery Persiaran Serene, Serene Heights Serene Heights, 43500 Semenyih, Selangor, Malaysia
New Project RM724,000 - Teres 2 Tingkat
RH-4780-property 2165 4 Bedrooms 4 Bathrooms 1 Garage 24 x 70 kaki persegi

Rumah teres dua tingkat yang memeluk iklim tropika.

Dengan fasa kedua rumah Dahlia, UEM Sunrise memperkenalkan 74 unit rumah yang diilhamkan oleh suasana kampung, dengan lebih banyak ruang untuk keluarga anda. Kawasan terbina dalam 2,165 hingga 2,480 kaki persegi menampung bilik tidur yang luas dan ruang untuk keluarga yang semakin meningkat. Rumah-rumah ini menggunakan unsur-unsur rumah kampung tradisional, seperti penggabungan kayu, louvres dan tingkap besar; penambahan portik dan bukit yang panjang untuk mengekalkan ruang tamu yang sejuk, namun mengalu-alukan cahaya dan pengudaraan semula jadi. Unit-unit tertentu mempunyai teras depan dan teras untuk pemandangan luar yang lebih besar.

Dahlia 2 terletak di perbandaran Serene Heights, sebuah tempat yang menghiasi sentuhan jantung nostalgia dan membawa semangat komunal kembali ke kehidupan moden. Ruang hijau yang luas, termasuk zon bermain bertema dan taman rekreasi, menjadikannya kondusif bagi keluarga untuk menghabiskan masa yang berkualiti di luar rumah.

Sekolah-sekolah terletak di sekitar, sementara bandar-bandar matang yang lain, seperti Bandar Baru Bangi, Semenyih dan Kajang, mudah diakses dari sini. Menyambung Serene Heights ke bahagian lain di Kuala Lumpur dan seterusnya adalah lebuh raya SILK dan LEKAS dan Lebuhraya Utara-Selatan.

2,180 Views
Property Map

Agent Firdaus Ismail (REN37998)

Perunding Hartanah yang mempunyai kepakaran dalam bidang IT dan Pemasaran Digital. Merupakan bekas Jurutera IT dengan lebih 10 tahun pengalaman bersama…
Maklumat Lanjut

Contact

Loading...

Similar Properties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *