fbpx

Banding Rumah

Bandingkan
Anda boleh bandingkan sehingga 4 jenis rumah

Habitus, City of Elmina, Denai Alam

Habitus, City of Elmina, Denai Alam
Denai Alam, 40170 Shah Alam, Selangor, Malaysia
New Project RM238,000 - Kondominium
RH-2017-09 451 Sq Ft 1 Bedroom 1 Bathroom 1 Garage

Diilhamkan dengan Gaya Hidup Moden, Habitus merupakan projek gaya hidup yang menarik yang terletak di tengah-tengah The City of Elmina. Mengambil sentuhan moden terhadap unsur-unsur tradisional, Habitus mencipta persekitaran yang dinamik dan pengalaman untuk orang ramai.

Hidup dengan gabungan budaya dan masyarakat yang kaya membuatkan hidup di Malaysia begitu menarik dan pada masa yang sama, menghiburkan. Kami mengenal pasti perasaan dalam kehidupan seharian kita dan pada penghujung hari, ianya membawa kita ke tempat yang kita kongsi dengan orang yang kita sayangi – rumah kita.

Walaupun kita tinggal di sebuah bandar yang penuh dengan tenaga dan ketenteraman, kita sentiasa perlu mencari ruang untuk melindungi diri kita dari kesibukan dan mencari ketenangan. Memandangkan ini, kami mencipta sebuah kantong di mana kami dapat menikmati privasi eksklusif rumah kami dan seterusnya membolehkan kami berinteraksi dan bersosial antara satu sama lain di ruang komunal kami.

218 Views
Property Video
habitus denai alam
Property Map

Agent Firdaus Ismail (REN37998)

Perunding Hartanah yang mempunyai kepakaran dalam bidang IT dan Pemasaran Digital. Merupakan bekas Jurutera IT dengan lebih 10 tahun pengalaman bersama…
Maklumat Lanjut

Contact

Loading...

Similar Properties